Vetericyn brengt u een reeks producten voor de verzorging van huidproblemen bij dieren.

De producten zijn geschikt voor alle diersoorten en alle leeftijden. Vetericyn is niet-giftig, vrij van steroïden en antibiotica en bevat geen alcohol of tea tree oliën. Vetericyn is veilig om te gebruiken rond ogen, oren, neus en mond. De producten zijn effectief gebleken bij gebruik op vee, katten, honden, paarden en zelfs exotische dieren als vogels, slangen, konijnen, reptielen, hagedissen en woestijnratten.

Vetericyn heeft bewezen te helpen bij hotspots, schrammen, huidirritaties, zweren, sneeën en post-operatieve klachten. Geschikt voor het schoonmaken van huidbeschadigingen, irritaties, scheurtjes en meer. Ook vervaardigt Vetericyn producten voor het schoonmaken van navelstreng en navel.

Vetericyn is eenvoudig en veilig te gebruiken op alle diersoorten. De producten tasten het gezonde weefsel niet aan en zijn milieuvriendelijk. Vetericyn wordt geproduceerd in de Verenigde Staten. 

Producteigenschappen:
- Niet giftig
- Vrij van steroïden, vrij van antibiotica, alcoholvrij en zonder theeboomolie
- Prikt niet
- Veilig te gebruiken rond de ogen, buiten- en middenoor, neus en mond
- Tast het gezonde weefsel niet aan
- Vermindert irritatie
- Veilig te gebruiken op alle diersoorten
- Veilig te gebruiken op dieren van alle leeftijden
- Naspoelen niet nodig
- Vlekt niet (na aanbrengen op de wond)

Vetericyn producten dienen op kamertemperatuur en buiten direct zonlicht of warmte bewaard te worden. Na gebruik de verpakking verzegelen of afsluiten.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 dutch Hero's pet products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel