Litopet

LITOPET® is een uniek gepatenteerd, 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van rozenbottel en bedoeld voor honden met gewrichtsproblemen. Het bevat een aantal bioactieve ingrediënten die kunnen helpen om de fysieke belasting te compenseren. De rozenbottels (Rosa Canina) bevatten natuurlijke anti-oxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en heeft van nature een hoog vitamine C-gehalte.
Het meest belangrijke aan LITOPET® is de aanwezigheid van GOPO®. In gepubliceerde studies is aangetoond dat GOPO (glycoside van mono- en diglycerol) ontstekingsremmend werkt. Dit maakt LITOPET® uniek ten opzichte van alle andere voedingssupplementen voor honden. LITOPET® zorgt ervoor dat jouw maatje zich het hele jaar door weer fit en vitaal voelt.

LITOPET® is in meerdere landen al een doorslaand succes vanwege de prachtige resultaten bij diverse rassoorten. Uit onderzoeken is gebleken dat GOPO de beweeglijkheid van de gewrichten ondersteunt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de weerstand wordt verhoogd en het draagt bij aan de genezing van huidproblemen. LITOPET kun je ook preventief inzetten om slijtage te voorkomen.

De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden!

Verkrijgbaar in 150 en 500 gram verpakking.

Sorteer op
  • Litopet poeder
    Litopet poeder
    € 14,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 dutch Hero's pet products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel