Herroeping/Annulering en Retourneren

Wij zullen altijd onze uiterste best doen om onze producten in goede staat te behouden. Wij dragen zorg voor een deugdelijke verpakking als wij uw bestelling aan u versturen. Als wij uw bestelling versturen komt het in andere handen terecht en is het mogelijk dat het product defect raakt. Defecten ontstaan tijdens verzending van een levering aan de consument in opdracht van dutch Hero's, dienen binnen 24 uur bij ons gemeld te worden. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen. Dutch Hero’s garandeert uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen.

Als u een product bestelt in onze webshop, dan heeft u het recht om uw bestelling zonder enige verklaring binnen 14 dagen te annuleren. Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling aan ons terug te sturen. 
Hierbij geldt wel dat retourneren altijd op eigen risico is. Verzending met een Track&Trace wordt derhalve aanbevolen. Indien de gehele order geannuleerd wordt, worden eventueel betaalde verzend- en handelingskosten ook terugbetaald. Na ontvangst van het (de) betreffende artikel(en), zullen wij onze bank opdracht geven het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug te storten op uw rekening*, met inachtneming van de wettelijke termijn van 14 dagen na annulering. 

*Binnen enkele dagen na onze opdracht zal het bedrag op uw rekening worden bijgeschreven, met inachtneming van de verwerkingstijd van uw bank.  

Voor het retourneren hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld.

 • Een product retourneren kan slechts wanneer het product nog ongebruikt en onbeschadigd is.
 • De mogelijke verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 • Annuleren kan uitsluitend binnen 14 dagen* nadat u het artikel heeft ontvangen. Binnen 14 dagen na annulering dienen wij het (de) artikel(en) in huis te hebben.
 • Producten, diensten als omschreven in Artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. 
 • Bij beschadiging en/of verdwijning van het artikel tijdens het retourneer proces bent u als afzender verantwoordelijk. Verzend daarom met Track&Trace.
 • Komt een pakket retour, omdat het, na meerdere bezorgpogingen, niet door de pakketbezorger bij u bezorgd kon worden, dan behouden wij het recht om de overeenkomst eenzijdig te ontbinden. Zodra wij de goederen retour ontvangen hebben, wordt het aankoopbedrag minus de verzend- en handelingskosten binnen drie werkdagen aan u terugbetaald.

    *Bij scharen, kammen, borstels tbv vachtverzorging, tondeuzes, scheerkoppen en onderdelen geldt de standaardregel dat de consument bij ontvangst van de bestelling direct het dient te beoordelen waarbij hij het product slechts zal uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Deze producten worden door ons, voor verzending, uitvoerig gecontroleerd. Bij een eventueel probleem dient de consument dit direct, binnen 24 uur na ontvangst, te melden bij dutch Hero's. Indien dit niet binnen 24 uur na ontvangst gebeurt, vervalt alle eventuele garantie. 

Een product retourneren

Het retourneren gaat als volgt:

 1. Neem contact met ons op.
  Op het moment dat u een product wilt retourneren of gebruik wilt maken van uw garantie, verzoeken wij om als eerste contact met ons op te nemen. 
  Stuur ons een bericht via uw persoonlijke account op onze website of stuur e-mail naar info@dutch-heros.com Geef in uw bericht duidelijk aan of het gaat om een retour (herroepingsrecht). In geval van garantie, verzoeken wij u vriendelijk om duidelijk aan te geven waarom u gebruik wilt maken van uw garantie. Vermeld in dit bericht duidelijk uw ordernummer en het product waar het over gaat.
  Om te herroepen kunt u ook het standaardherroepingsformulier gebruiken. 
 2. Wacht op onze reactie.
  U zult uiterlijk binnen 1 werkdag een e-mail van ons ontvangen met verdere instructies. Op deze wijze kunnen wij uw retourzending efficiënt en snel verwerken.
 3. Stuur het product terug.
  Belangrijk! vergeet nooit uw ordernummer van uw bestelling mee te sturen, deze kunt u heel eenvoudig terug vinden in uw bevestigingsmail van uw order.