Wij van dutch Hero’s staan voor kwalitatief hoogwaardige producten voor honden, katten en paarden. Wij bieden producten aan waarover is nagedacht. Producten met een natuurlijkere herkomst en/of met een voor uw huisdieren veiligere samenstelling. Met deze criteria en met onze kennis van de mogelijke risico’s die bepaalde stoffen met zich meebrengen, selecteren wij de producten die wij in onze webshop aanbieden.

Dagelijks zijn wij op zoek naar nieuwe producten die aan onze eisen voldoen. Met grote regelmaat zullen er dan ook nieuwe producten onze webshop verschijnen. Wilt u op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en een acceptabel prijsniveau te kunnen handhaven, houden wij een beperkte voorraad aan. Producten uit deze voorraad kunnen wij binnen 2 werkdagen aan u verzenden. Omdat wij goede afspraken met onze leveranciers hebben gemaakt, kunnen wij de artikelen met een langere levertijd doorgaans binnen 10 werkdagen aan u versturen.

Mochten wij constateren dat de levertijd, om wat voor reden dan ook langer is dan beloofd, dan informeren wij u direct. Mocht dit tot problemen leiden, dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.

Bij ons bent u als baasje van uw trouwe viervoeter aan het juiste adres, als u alleen maar het beste voor uw huisdier wilt.
Maar ook professionele trimmers, fokkers, enz., die met kwalitatief hoogwaardige producten willen werken, zijn bij ons aan het goede adres. Mail ons uw bedrijfsgegevens (info@dutch-heros.com) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen of opmerkingen schroom niet om contact met ons op te nemen.

 

 

We care for your pets as if they were our own!